Pre-orders & service

  1. Home
  2. Blog
  3. Pre-orders & service

Allereerst hopen we dat je gezond bent en dat je ondanks – of juist door – alle uitdagingen lekker vaak op de fiets zit! Bij Horizon gaat het goed. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en ook de nieuwe modellen komen binnenkort weer binnen en zijn vanaf nu te pre-orderen!

Pre-order 2021 modellen

Je hebt ongetwijfeld meegekregen dat 2020 een topjaar is geweest voor de fietsindustrie. Super nieuws natuurlijk, maar helaas betekent dit ook dat bij veel merken en in veel winkels nieuwe fietsen zeer beperkt verkrijgbaar waren en met lange wachttijden.

Voor 2021 hebben wij bij onze vertrouwde leveranciers (idworx, Salsa en andere) alvast een aantal hele gave nieuwe modellen gereserveerd. De eerste leveringen verwachten wij maandelijks, vanaf februari. 

Pre-orders zijn vanaf nu mogelijk en aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Overweeg je de aanschaf van een nieuwe fiets, neem even contact op voor een afspraak.

Service en afspraak

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we druk bezig met het verbeteren van onze service. 

De werkplaats is open voor onderhoud en reparaties. Om een veilig en comfortabel bezoek te garanderen werkt de werkplaats momenteel op afspraak.

Fietsplannen en pre-orders: Denk je na over een nieuwe fiets, of bereid je je voor op een nieuw avontuur, dan denkt Ruud graag met je mee. Dit kan op afspraak, eventueel ook via videochat.

Mail ons voor een afspraak en geef kort aan waarvoor je een afspraak wilt maken. Wij sturen je dan een link, zodat je zelf heel eenvoudig de dag en tijd kunt kiezen. Bellen kan natuurlijk ook.

1 reactie. Reactie plaatsen

Linda van Gent
maart 21, 2021 6:49 pm

Beste,
Ik ben geïnteresseerd in de Gaastra 4.14 en maak graag een afspraak om deze fiets te bekijken, indien mogelijk deze week. Ik hoor het graag,
met vriendelijke groet,

Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu